All for Joomla All for Webmasters

8 Martie 2015 live la Restaurantul Deea din Singeorz-Bai

Duminica aceasta incepand cu orele 17 va invitam la restaurantul Deea Restaurant​ care organizează o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei de 8 Martie! Restaurantul Deea vă oferă un meniu tentant, o atmosferă relaxantă  și, bineînțeles, show-ul live susținut de noi, formatia CREATIS, pe scurt, tot ceea ce trebuie pentru a petrece o seară specială de 8 martie!

La multi ani ! 2015

”Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

ÎN CE ZILE NU SE FAC NUNȚI ÎN 2015

Vreți să vă căsătoriți în 2015? Cu cât planificați evenimentul mai din timp, cu atât șansele de reușită cresc. Înainte de orice, însă, trebuie să știți care sunt zilele în care nu se fac nunți în 2015.

Filmări revelion 2015

În data de 13,12,2014 am participat alături de artiști consacrați și artiști care se află la început de drum la filmări pentru emisiunea de revelion 2015 de la postul Sîngeorz-TV. A fost o seară foarte frumoasă, de cum am ajuns la locatie, sala nouă de nunți din Maieru, am fost întâmpinați de gazdele emisiunii Seara bună - Silviu Albu și Maria Bindiu cărora le mulțumim pe această cale pentru invitație și pentru frumoasa prezentare.

Festivalul Concurs Trio Transilvan ediția a XX-a 30-XI-2014

Consiliul Judeţean Cluj, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj împreună cu Primăria Municipiului Gherla şi Casa Municipală de Cultură Gherla au organizat cea de-a XX-a ediţie a Festivalului-Concurs de interpretare a muzicii tradiţionale instrumentale “Trio Transilvan – Trio Instrumental”  duminică, 30 noiembrie a.c., în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură din Gherla. Festivalul-Concurs de interpretare  “Trio Transilvan – Trio Instrumental” la Gherla

Misiunea noastră

Cheia succesului nu ne-o poate da nimeni fiindca astfel, probabil cu totii ne-am bate pentru ea. Cheia succesului ne-o faurim noi insine.
 Page 1 of 2  1  2 »
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.