https://www.creatis.ro/wp-content/uploads/danny_slider_6.pnghttps://www.creatis.ro/wp-content/uploads/danny_slider_4.pnghttps://www.creatis.ro/wp-content/uploads/danny_slider_5.pnghttps://www.creatis.ro/wp-content/uploads/danny_slider_7.pnghttps://www.creatis.ro/wp-content/uploads/danny_slider_2.pnghttps://www.creatis.ro/wp-content/uploads/danny_slider_8.png
 • Creatis - Dany Poleac - Live

Biografie.
Dany Poleac – vioară

 • Orginea
  Romania,  Sîngeorz-Băi
 • Links
 • e-mail
  office@creatis.ro
 • Gen
  Populara · Usoara

Dany Poleac

„Dany Poleac, un viorist de înaltă clasă, un virtuos al instrumentului, a impresionat prin calitățile muzicale deosebite”.

Un instrumentist care împletește toate genurile de muzică – muzică de petrecere, folclor, manele…

Un om cu adevărat deosebit, cu o cultură muzicală vastă, al cărui suflet degajă o căldură și o liniște pe care le simți parcă atunci când te afli în preajma sa, este un romantic, un sentimental și un iubitor de frumos, trăsături care se reflectă în muzica pe care o interpretează. Pentru viitor, Dany intenționează să realizeze un album care să conțină numai muzică populară, venind ca o încununare a activității sale artistice.

Vioara este acel instrument unic care aduce culoare muzicii tradiționale românești, iar formația CREATIS se mândrește să aibă în componență  unul dintre cei mai buni violoniști de pe valea Someșului.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.