Dacă eşti invitat la o nuntă, nu îţi uita bunele maniere acasă! Iată cinci sfaturi de la noi, despre ce să nu faci, în calitate de invitat:

– Nu te schimba într-o ţinută mai lejeră, casual, în timpul petrecerii de nuntă. E posibil ca evenimentul să aibă loc într-o zi de vară, caniculară, când e atât de cald, încât hainele se lipesc pe tine. Dar asta nu înseamnă că e cazul să te schimbi în ţinută de picnic! Mirii au plătit o mică avere pe hainele lor, pe decor, pe fotograf şi cameraman – ar fi o totală lipsă de respect ca invitaţii să apară, în aceste condiţii, într-o ţinută nepotrivită.

– Nu exagera cu băutura! La nunţi există, de cele mai multe ori, un „open bar”, dar nu trebuie să abuzezi de acesta şi să comanzi coctailuri până uiţi de tine… şi de bunele maniere. Este cea mai frumoasă zi pentru miri – nu le-o strica!

– Nu „fura” microfonul, într-un acces de spontaneitate. Dacă nu te-a rugat nimeni să ţii un toast, nu face asta. Şi nici să nu te gândeşti să iei microfonul pentru un scurt moment de karaoke, pe care numai tu îl vei considera amuzant.
– Dacă te numeri printre prietenele apropiate ale miresei, sau eşti o rudă apropiată, te va invita să îi fii alături la îmbrăcat şi la pregătirile de înainte, care au loc la ea acasă. În caz contrar, nu te înghesui tu acolo, neinvitată. Va fi oricum prea multă lume!
– Nu te apuca să critici decorul, meniul, rochiile domnişoarelor de onoare, ţinutele invitaţilor sau – şi mai rău – ale mirilor. Cel puţin nu când eşti încă la nuntă… E posibil să te audă cineva şi să transmită mai departe comentariile tale.

Comments.

  1. Alex

    martie 15, 2019 (06:18) Reply

    foarte bune sfaturile, daca toti ar tine cont de ele n-ar mai exista acele suparari si barfe dupa nunta

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.