Întrebare : Cum pot verifica dacă sunteți disponibili pentru nunta noastră?

Răspuns : Pur și simplu mergeți la Evenimente și verificați dacă data este liberă sau a fost ocupată. Această listă este actualizată de îndată ce rezervările noi sunt confirmate, sau de îndată ce știm de o dată în care formația nu este disponibilă.

 

Întrebare : Vreau cu adevărat o trupa live, dar părinții mei sunt îngrijorați că va fi prea tare. Puteți să cântați la un voloum decent , astfel încât oamenii  să poată auzi încă să vorbească fără a fi nevoie să strige?

Răspuns : Absolut. Unul dintre punctele forte ale formației CREATIS este capacitatea noastră de a cânta la un volum mic, în special în primele momente ale nunții, sau în camere mai mici, unde oamenii, de asemenea, vor să fie în măsură să vorbească.

Începem orice eveniment la un volum destul de redus  în acest fel, puteți solicita oricând  să ridicăm volumul, dacă doriți. Am prefera sa ne cereți să dăm volumul mai tare decât mai încet mai ales dupa ce se încinge atmosfera. Acesta este un alt motiv pentru care este atât de important să auzi o trupa LIVE  înainte de semnarea unui contract.

 

Întrebare : Vreau un DJ, dar părinții mei doresc o trupa live. Puteți să aveți ambele opțiuni?

Răspuns : Absolut. Colaborăm cu DJ cu  peste 15 de ani de experiență în cluburi și la nunți contra sumei de 100 Euro singura condiție este să ne cereți acest lucru la semnarea contractului. Filozofia noastră este una orientată spre mai puțină pălăvrăgeală și mai multă muzică, așa cum  simțim, multă muzică bună care  să poată atrage invitații în ringul de dans.
Având un DJ acesta continuă să întrețină atmosfera în pauzele formației sau să pună melodii pe care formația nu le poate interpreta . De asemenea, ne permite să aducem elemente din alte etnii și culturi, prin materiale tradiționale și etnice, cum ar fi greacă, italiană, spaniolă, engleză, latino, sau din orice alt patrimoniu cultural.

 

Întrebare : îmi place foarte mult un anumit cântec care nu l-am auzit la voi. Ați fi dispuți să învățați acest cântec pentru noi?

Răspuns :Absolut! Am fi mai mult decât fericiți să învățăm un cântec special pentru voi. Acesta poate fi pentru primul dans, dansul nașilor  sau pur și simplu o melodie specială pe care o doriți să fie inclusă în timpul recepției.

De asemenea, puteți solicita să învățăm melodii noi  prin pagina noastră de CONTACT. Nu vă putem garanta că vom învăța toate melodiile cerute dar vom ține cont de majoritatea cerințelor și ne vom da silința să vă satisfacem dorințele.

În cele din urmă, dacă nu vom reușii DJ-ul nostru va fi încântat să vă ajute și cu melodiile suplimentare între pauzele formației.

 

Întrebare : Cum vă îmbrăcați la un eveniment?

Răspuns : De obiceipentru un eveniment normal, cum ar fi nuntă sau petrecere corporate formația va purta costum popular tradițional  sau costum negru ,cămașă albă și papion . 

Întrebare : Puteți  ține o dată ocupată pentru noi?

Răspuns : Politica formației pentru rezervări este ”primul venit primul servit” orice contract este completat pe site la EVENIMENTE imediat ce contractul este semnat si este achitat un avans, până ce nu este achitat AVANS-ul data nu este rezervată , am dorii să putem să vă servim pe  toți, dar, din păcate acest lucru nu este posibil.Puteți eventual să vă orientați către o altă dată în care suntem liberi.

 

Întrebare : Cât timp durează setup-ul formației?

Răspuns : Depinde de locație , dar, în general, este nevoie de aproximativ o ora jumate pentru a obține sistemul PA configurat și gata pentru show. În cazul în care se solicită iluminat detaliat se mai adaugă aproximativ o oră .

Formația vine de obicei cu două ore înainte de ora de începere specificată în contractat, pentru a se asigura că totul este gata  înainte de a sosi primul invitat , precum și pentru a da timp formației pentru a regla sistemul de amplificare PA pentru fiecare sala în parte. Cu toate acestea, au fost evenimente în trecut în care sistemul a fost complet configurat în mai puțin de o oră .

 

Întrebare : Ce echipamente de sonorizare și instrumente folosiți?

Răspuns :

Vioară Zeta
Saxofon
Clape Korg Pa4x si Yamaha Genos
Mixer digital Presonus 16.4.2 ai si Presonus StudioLive III 32
Mixer analog Dynacord PM 2
4 Boxe Presonus 15 ai – 2000 wati
4 Boxe Presonus 12 ai 2000 wati
4 Boxe Presonus 8 ai 2000 wati
2 Basi Presonus 18 ai 1000 wati
2 Basi Mackie 18 800 wati
2 Boxe Electro-voice Zx5

Microfon Shure ULXD cu SM 58 Beta wireless
Microfon Shure QLXD KSM9 wireless
Microfon Shure SM 58 wired

Monitorizare in-ear Shure PSM 900

lumini de scenă
schela de lumini de 4,5 m
Led PAR 64 – 12 buc
ADJ JellyDome 2 buc
MovingHead Led Spot 60 w – 8 buc
ADJ LEDBAR 2 buc
LASER Laserworld 1000 Mk2 – 1 buc
ADJ efect H2O – 1 buc
consola DMX master ADJ MyDMX3

Apple Macbook Pro

DJ – Pioneer DDJ SX

Upcoming
Events.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.